Tudtok Budapesten jó beülős helyet 17 éveseknek?
Figyelt kérdés
Egy külföldi ismerősöm 17 éves lánya jövő héten Budapestre osztálykirándul, és megkérdezte, tudok e vmi felkapott helyett, vmi jó kis kávézót vagy ilyesmit. Nem túl régóta lakok Budapesten, és nem is járok nagyon el, meg nem is ez a korosztály vagyok, van esetleg vmi, ami hirtelen eszetekbe jut, hogy mindenképp oda menjenek? (mivel turistáskodnak, gondolom, a belváros a célpont)2017. ápr. 19. 18:12
1/4 anonim válasza:
deák tér, király utca környéke, gozsdu udvar
2/4 anonim válasza:
a kolléga jót mondott. a gozsdu udvart én is ajánlom, hangulatos, vannak retrós játékok, művész és antik árusok, meghitt kis kocsmák, és az egész környék tele van látványos épületekkel és menő romkocsmákkal!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. ápr. 20. 11:53
4/4 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok,a barátaimmal általában ezekre a helyekre megyünk:
Míves 2.0:
Zoo Café (itt lehet kígyót, agámát, nyuszit stb. simogatni)
Cat Café (itt meg macskákat)
Sirius Teaház
Ahogy Chocolate and Lemonade Bar
Sugar Shop:
Ezek mind szuper helyek, és sok a fiatal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!