Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 2017-es STARBUCKS ital/étel...

Markmakadi kérdése:

2017-es STARBUCKS ital/étel árak?!

Figyelt kérdés
Valaki le tudná nekem írni?Vagy hol lehet megnézni mindig a legfrissebbeket? És kinek mi a kedvence? :D nekem fehér csokis Latte

2017. ápr. 4. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
Horrorisztikusak
2017. ápr. 4. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Mi horrorisztikus?

Közepes latte 900 körül

2017. ápr. 4. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Ennyi pénzem van egy napi étkezésre. Jobb esetben.

Te jól élsz, ha megteheted, és még nem is sokallod.

Magyarországon túlnyomóan nem ez a jellemző.

2017. ápr. 7. 00:27
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell kávéházba járni, ha nem telik rá. De attól még semmi extra ár nincs ott se, annyi mint más kávézóban. Máshol is 4-5 forint egy eszpresszó még ott is, ahol szar.

Amúgy igen, megengedhetem magamnak, hogy évi 2-3 alkalommal bemenjek oda, amikor épp ott járok a környéken. Szar a magyarországi helyzet, de évi két kávé még minimálbérből is megengedhető.

2017. ápr. 7. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
4-500
2017. ápr. 7. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:
7%

Nem mellesleg, egyesek vásárolni se tudnak

Ma a teszkóban előttem 5ezer valamennyit fizetett egy család

20 zsemle

Valami olcsó párizsiféle, két fajta

Túró rudi

Chipsek

Kindertojás

Egyéb szemét, apa, anya, 2 gyerek kövér volt

A 10 éves kiscsaj ránézésre 10 kgmal nehezebb volt mint én, pedig én se vagyok sovány, sőt

Én vettem

1 üveg hajfestéket

Egy extra majonézt olivás

Tejberizst (nem agyoncukrozott)

Kefír

Ivójoghurt

Köleses kenyér

Extra tejes briós 6 db (ezt nem kéne ugyan, de a mélyhűtőben elvan és nem eszem meg egyszerre)

Sajtkrém

Fűszer

3096 forintot fizettem, mert minden kaja le volt árazva, mert le fog járni egy héten belül

Emellett, ha valakinek nincs pénze, az ne 20 zsemlét vegyen 15 forintos darabáron szemét felvágottal, hanem zabpelyhet és almát/fahéjat ill rizset, szárnyashúst, hüvelyeseket, tojást, olajat, mirelit zöldségkeveréket és vitamint. Ezekkel ugyanis lefedi a ch, zsír és fehérjeigényét, a szükséges nyomelemeket ill a vitaminokat. És kijön havi akár 12-15 ezerből is egy főre. Saját tapasztalat ;)

2017. ápr. 7. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Krumpli is volt még a 3096 forintban, azt kihagytam
2017. ápr. 7. 18:57
 8/9 anonim válasza:
45%
Kit érdekel mit vettél egy ilyen kérdés alatt?
2019. márc. 27. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyáltalán nem releváns, főleg annak fényében, hogy ők négyükre vásároltak be, tehát egy főre majdnem harmadannyi jutott, mint neked.
2019. ápr. 8. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!