2017-es STARBUCKS ital/étel árak?!
Mi horrorisztikus?
Közepes latte 900 körül
Ennyi pénzem van egy napi étkezésre. Jobb esetben.
Te jól élsz, ha megteheted, és még nem is sokallod.
Magyarországon túlnyomóan nem ez a jellemző.
Nem kell kávéházba járni, ha nem telik rá. De attól még semmi extra ár nincs ott se, annyi mint más kávézóban. Máshol is 4-5 forint egy eszpresszó még ott is, ahol szar.
Amúgy igen, megengedhetem magamnak, hogy évi 2-3 alkalommal bemenjek oda, amikor épp ott járok a környéken. Szar a magyarországi helyzet, de évi két kávé még minimálbérből is megengedhető.
Nem mellesleg, egyesek vásárolni se tudnak
Ma a teszkóban előttem 5ezer valamennyit fizetett egy család
20 zsemle
Valami olcsó párizsiféle, két fajta
Túró rudi
Chipsek
Kindertojás
Egyéb szemét, apa, anya, 2 gyerek kövér volt
A 10 éves kiscsaj ránézésre 10 kgmal nehezebb volt mint én, pedig én se vagyok sovány, sőt
Én vettem
1 üveg hajfestéket
Egy extra majonézt olivás
Tejberizst (nem agyoncukrozott)
Kefír
Ivójoghurt
Köleses kenyér
Extra tejes briós 6 db (ezt nem kéne ugyan, de a mélyhűtőben elvan és nem eszem meg egyszerre)
Sajtkrém
Fűszer
3096 forintot fizettem, mert minden kaja le volt árazva, mert le fog járni egy héten belül
Emellett, ha valakinek nincs pénze, az ne 20 zsemlét vegyen 15 forintos darabáron szemét felvágottal, hanem zabpelyhet és almát/fahéjat ill rizset, szárnyashúst, hüvelyeseket, tojást, olajat, mirelit zöldségkeveréket és vitamint. Ezekkel ugyanis lefedi a ch, zsír és fehérjeigényét, a szükséges nyomelemeket ill a vitaminokat. És kijön havi akár 12-15 ezerből is egy főre. Saját tapasztalat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!