Milyen különleges ételek szoktak lenni a McDonald's-ban?
pont ma néztem egy new yorki vlogger régebbi mekis filmjét, amiben a bejáratnál egy érintőpanelen lehet összeválogatni mit kérsz a szendóban.
Most pár napja ettem clubhouse marha szendót és kva jó volt.
Példul tök jó volt a TRIPLA sajtburger és kár hogy nincs már.
Vagy volt a mcflurry pöttyös guru ilyen fagyi szerűség volt, az is király volt.
Volt korábban a Angus marhahúsból készült szendvics az ilyen drága japán marhahús. KOBE marhából készül és ilyen márványosan erezett a húsa a zsír miatt, és elég jó az íze ezért.
Voltak goroghetek ia. En arra emlekszem.
Meg h elunt a sjtburger fresh a kinalatbol..parszazas volt
Szia!
Sajnos nem vagyok marketinges és nem vagyok nagy Mekibe járó sem, azonban a párom közgazdász és éppen nem régen volt (2 éve diploma előtt) egy hasonló tanulmányi versenyen, csak ott Tesco,Spar stb volt a terítéken.
Na a Mekinél azt vettem észre, hogy :
- vannak szezonális termékeik - itt inkább arra kell gondolni, hogy időszakos termékek pl. pár hónapig kapható.
- vannak különböző cégekkel kötött szerződések, amikkel kooperálva létrehozzák a saját terméküket: főleg desszertek pl. Kit Kat fagyi, vagy Oreo vagy Nutellás muffin.
- most például megjelentek a Grand szendvicsek (facebook oldalról is tájékozódom) ott a kedvenc szendvicsek nagy méretben címszó alatt árulják azt, amit a fogyasztók leginkább kedvelnek.
- nemrég kezdték reklámozni új szendvicsüket a Crunchy + Crunchy hot sajtburgert: itt a mexikói vonalat népszerűsítették- újra megjelenő termék volt
- marketing szempontjából jól csinálják, mert minden alkalomhoz ajánlanak valami terméket: pl. legutóbb Valentin napra a nutellás muffit reklámozták- ami még mindig egyfajta különlegesség, hiszen új, csak nagyon jól reklámozzák
- akkor lehet, hogy régi sláger, de a Happy Meal is alkalmazkodik az aktuális trendekhez (játékok)
- Happy Mealhez kapcsolódva volt Family Fun csomagjuk: "Bármely 2 McMenü vagy McMenü Plusz és 1 Happy Meal menü együttes vásárlása esetén ajándékba kaptok egy csomag kártyát, ami puzzle és memóriajáték egyben" tehát élnek az árukapcoslással
-vagy desszert vonal megint csak: málnás-krémtúrós pite kakaós tésztával januárban (a hideg napokra ajánlották forró élményként)
-vagy karácsonyra pl. a papírpoharak külső megjelenését is módosították
kb. ezek, de nézz utána, hátha valahol le van írva, vagy keress Mekis embert, akivel le tudnál ülni beszélgetni, esetleg egy interjút csinálni. Hidd el a szorgalmat értékelik.
-
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!