Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pizza kingtől rosszullét,...

Pizza kingtől rosszullét, hasmenés?

Figyelt kérdés
Van másnak is olyan tapasztalata,hogy pizzakinges pizza fogyasztása után nem teljesen stabil a gyomra...? Ettem egy pizzát, eléggé rosszulvagyok tőle (egy hónapja mikor ettem ott,ugyanez volt ,de akkor azthittem valami vírus esetleg), és most több ismerostol is hallom,hogy volt hasonlo gondjuk..

2017. febr. 16. 20:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Pizzakingnél nagy% ban cigányok dolgoznak, klórszagú és fosatós a tészta. 10. Kerület
2017. júl. 18. 23:31
 12/13 anonim válasza:
100%
A pizza kingnél analfabéta, buta cigányok melóznak. Megadtam a címet a diszpécsernek. Kb. 45 perc múlva hívott a futár, hogy megérkezett. Kinézek, nem látom. Kérdezem tőle, hol van. Kiderült, hogy az egyik szomszédos utcában. Nekem kellet elnavigálni. :D
2017. aug. 7. 07:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
rosszarcu, kötekedős cigány futár 1 oras kesessel hozta ki a pizzam, aztan mikor reklamaltam neki allt feljebb es meg at is vagott 200 forinttal, ilyen mocskos szutyok helyet, mint ez..
2019. szept. 25. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!