Pizza kingtől rosszullét, hasmenés?
Figyelt kérdés
Van másnak is olyan tapasztalata,hogy pizzakinges pizza fogyasztása után nem teljesen stabil a gyomra...? Ettem egy pizzát, eléggé rosszulvagyok tőle (egy hónapja mikor ettem ott,ugyanez volt ,de akkor azthittem valami vírus esetleg), és most több ismerostol is hallom,hogy volt hasonlo gondjuk..2017. febr. 16. 20:32
11/13 anonim válasza:
Pizzakingnél nagy% ban cigányok dolgoznak, klórszagú és fosatós a tészta. 10. Kerület
12/13 anonim válasza:
A pizza kingnél analfabéta, buta cigányok melóznak. Megadtam a címet a diszpécsernek. Kb. 45 perc múlva hívott a futár, hogy megérkezett. Kinézek, nem látom. Kérdezem tőle, hol van. Kiderült, hogy az egyik szomszédos utcában. Nekem kellet elnavigálni. :D
13/13 anonim válasza:
rosszarcu, kötekedős cigány futár 1 oras kesessel hozta ki a pizzam, aztan mikor reklamaltam neki allt feljebb es meg at is vagott 200 forinttal, ilyen mocskos szutyok helyet, mint ez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!