Mi a véleményetek a Cserpes Tejivókról?
Figyelt kérdés
Nem túl drágák? Tiszták?Kulturáltak? Szerintem kezdenek elszállni az árakkal, 2014-ben egy habos kakaó és egy kakaós csiga 390 volt ma ez 530.2017. febr. 3. 22:58
1/5 anonim válasza:
A Cserpest már jópár éve utolérte a szokásos kereskedelmi átok: ahogy terjeszkedtek és egyre népszerűbbek lettek, vérszemet kapván elkezdték emelni az áraikat, mert a már bejáratott nevet így is, úgy is megveszik a vásárlók. A tejivókra is igaz ez, a legutóbbi áremelésre csak annyit tudok mondani, hogy köszöntem szépen, máshol is tudok ebédet venni. Eddig sem voltam elégedett velük.
2/5 anonim válasza:
Ördögi kör. Mivel népszerű lett, így tudtak árat emelni. Mivel árat emeltek, menőbb lett odajárni (mutatod, lám, erre neked lazán futja). Mivel menőbb lett, így még inkább emelték az árat. Így viszont még menőbb lett odajárni. Nyilván van egy árplafon, amikor már hiába lenne nagyon menő bemenni, a józan ész győz, és végül nem mész be. Na ezt a plafont érdeke megtalálni minden vállalatnak, cégnek, szolgáltatásnak, mert ha sikerül, gazdag ember vagy.
3/5 anonim válasza:
Én már azt sem értem, hogy Cserpes úr mindig fennen hangoztatta, hogy szóba sem állnak multikkal, múltkor viszont a sparban láttam, hogy valaki Cserpes joghurtot vett. A Spar nem multi? Gáz lehet, amikor valaki így szembeköpi magát.
4/5 anonim válasza:
Tisztáknak tiszták szép is a tejivok én egyet látam ,de drága nekem .
5/5 anonim válasza:
Nem ismerem a helyet de egy bögre kakaó meg egy péksüti 500 forintért egy tisza, normális helyen ahol fűtés meg mosdó van nem egetrengető. Persze ha pékségben veszed akkor olcsóbb, de kajáldákban a szolgáltatást is megfizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!