Hol lehetne megenni Szegeden az elvitelre kért ennivalót?
otthon
ha ez nem játszik akkor kő-papír-olló alapján válasszatok éttermet, nem hiszem hogy belehalna bárki is ha nem az övére esik a választás. Máskor majd egy másikban esztek
Kopogjatok be egy hajléktalan szállásra.
Ott segítenek.
Árkádban vannak kirakva párnák és ülőkék, vagy a Spar-ja előtt könyöklő pultok, ott meleg van (pénteken 22:00-kor zár).
A Nagyáruházban van egy átjárós étterem, mindenki rendel náluk egy üdítőt még és ott leültök, megeszitek, amit hoztatok (ilyenkor -20:50- már zárva lesz).
JATE KLUB, a Dugonics téri Rektori mögött 5:00 és 24:00 között nyitva van, bent vannak padok asztalokkal, általában senki nem ül bennük, csak a belső pubban vannak emberek.
Szerintem oda fiatalok beültök, megeszitek senki észre nem veszi. Max itt is vesztek a pubból 1-1 üdítőt, ennyi.
Ez a hely nagyon későig nyitva van.
Én pl. beültem, már nem vagyok egyetemista, ott üldögéltem a múltkor fél órát, melegedtem, a telefonommal játszottam. Senki oda nem jött, hogy ki vagyok.
-ami elég nagy baj a városban, mert tényleg úgy kell közösség után könyörögni, ha beszélgetni szeretnél valakivel-
Ez a köcsög, zárkózott magyar mentalitás. Írom jobboldali, hazaszerető emberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!