Hol találok jó sushizós helyet Budapesten?
A Wasabiban a sushik nagyon finomak, mondjuk minden más kajájuk borzalmas (zsírban tocsogó és/vagy agyoncukrozott). De csak a sushi miatt szerintem érdemes egyszer benézni.
A Nobu is jó hely, és autentikusabb, mint a Wasabi. (Habár fúziós konyhát visznek, de asszem a sushijuk az szimplán japán).
Én a Wasabiban nem csalódtam.Nekem minden nagyon ízlett.Szinte minden kis tálkát kipróbáltunk és szerintem zseniális.Mondom én aki magyar konyha fan vagyok.
Igaz drága kicsit a 7500Ft/fő de én biztos megyek még oda.A Kolosi téri agyondícsért alagsori Japán étterem még drágább de nekem nem jött be.
La Guna Suhsi Bar
Szerinetem finomabb, mint a Wasabi, pedig azt is nagyon élveztem és többször rendletem már tőlük is. De mikor Kispestre költöztünk és felfedeztük az előbbit azonnal kipróbáltuk és nagyon pozitív volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!