Mennyibe kerül? (Burger King, KFC)
A Burger King-be a csirkés szendvics.
A KFC-be pedig milyen árban vannak a szendvicsek, melyik a legolcsóbb és a legdrágább.
Mielőtt még jönnek az okoskodó felhasználók, igen könnyebb lenne bemenni egy étterembe és megnézni, de vidéken lakunk én is és a barátom is, jövőhéten megyünk Debrecenbe, és előre el szeretnénk tervezni, hol ebédeljünk. Előre is köszönöm a válaszokat. :) 15/L
Számítógép, böngésző, internet pipa
Jöhet a google gyakorlása, hajrá.
khm... balfsz...khm
ja várj, ez gépelt szövegben nem olyan burkolt, mint élő nyelvhasználatban? Egye fene... Balfsz
Ezt az oldalt én is láttam, és leírtam, hogy konkrét választ kérek, olyan embertől aki szokott a 2 helyre járni és PONTOSAN tudja mennyibe kerül.
Egyébként meg a kérdés a Burger King-es csirkés szendvics volt, amire nem kaptam választ. A KFC témában a kérdés az volt, hogy melyik a legolcsóbb és a legdrágább, nem oldalra voltam főképp kíváncsi, hanem ott gyakran megforduló vendég válaszára.
Ha nem tudtok normális, értelmes választ írni, és csak okoskodni tudtok akkor nem ez a megfelelő oldal erre. Bár sejthettem volna, hogy ezen az oldalon csak begyökeresedett emberek vannak jelen, de legalább megbizonyosodtam róla. :D
Uramisten. Ez gaz, ami itt megy.
Kerdezo, a KFC-rol nincs velemenyem, a Burgerbe a csirkes szendvics 1000 Ft korul van:)
Ja, es maskor tanuld meg, nem kell gyakorirol kerdezni ha nem akarod magad felhuzni idiota embereken:D
Retardált vagy kérdező?
Nem tudsz olvasni, vagy mi a f#sz baj van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!