Milyen kedvezmények vannak a Kfc-ben?
Figyelt kérdés
Nagy rajongója vagyok ennek az étterem láncnak. Kuponokat nem szokott kiadni, viszont már többször láttam, hogy valamilyen kuponféleséget használnak fizetésnél egyesek. Ha valaki tudja mi az kérem írja le nekem.2016. okt. 17. 01:52
1/5 anonim válasza:
Nem hallottam még KFC-s kuponról. Nekem csak Burger Kinges 10%-os kártyám van. Meg egyszer találtam 20%-osat is, na akkor volt habzsi-dőzsi a haverokkal.
2/5 anonim válasza:
Nálunk a környéken dolgozóknak adtak régebben egy 10%-os kártyát. Év végéig érvényes. Talán még most is lehet kérni. (És csak ebbe a kfc-be jó.)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Burgerbe én is kaptam aranykártyát (10%) 1 évig volt érvényes. Azóta se kaptam. :(
Viszont Telekom kapcsolatkártyával 15% kedvezményem van úgyhogy nem is nagyon hiányzik.
2016. okt. 17. 12:42
4/5 anonim válasza:
A Burgernél év elején szólni kell, hogy cseréljék. Nekem mindig cserélik, ha megjön az új. Sőt, most év végén mikor cseréltettem, akkor a velem levő kollégák is kaptak.
5/5 anonim válasza:
Ott dolgoztam, mi 2 féle kártyát osztogattunk. Az egyiket akkor, ha valamit elrontottunk, a másikhoz kaptál egy számot, egy kérdőívet kellett kitölteni, visszahozni a kártyát és ingyen twister járt a menü mellé. Ezen kívül dolgozói kedvezménykártyák voltak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!