Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Alle mellet van egy hamburgere...

Alle mellet van egy hamburgeres, mi a neve?

Figyelt kérdés
Ha jól láttam volt ott glutén mentes meg vega, de csak futtában láttam és szeretnék el menni de fölöslegesen nem mennék ha nem tudok ott gm enni
2016. aug. 29. 19:26
 1/7 anonim válasza:
16%
Melyik országban, illetve melyik városban?
2016. aug. 29. 20:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Móricz zsigmond körtérnél van az Alle pláza és ott van egy kajás sor kívül és ott volt egy ilyen hamburgeres de nem tudom mi a neve mert nem volt időm utána nézni
2016. aug. 29. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. aug. 29. 23:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de akkor sem tudom meg nézni mert nem látom át a térképet :)
2016. aug. 31. 20:58
 5/7 anonim válasza:
Ott van a Burger King, de ott van a Subway is ami inkább szendvicses
2016. szept. 21. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolso. Burger king?? Azzal mire megyva kerdezo? A BKnal nincs gm etel es a subwaynal sem.
2016. szept. 22. 08:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Öm, van a vitéz kürtös kalácsos és amivel szembe van épület ott láttam csak azóta nem jártam arra de az is lehet h félre néztem és nem akarok potyára be utazni :)
2017. febr. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!