Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen árak vannak a barcraft...

Mrs.Nobody kérdése:

Milyen árak vannak a barcraft esport barban?

Figyelt kérdés

Gondolom nem olcsó, mert azért egy ilyen itthon innovációnak számító hely, már miért lenne az?! Meg ahogy néztem elég különleges italok is vannak. Volt már valaki? Személyes tapasztalat árak, kiszolgálás emberek terén?

Köszi előre is :)

#tapasztalat #Esport bar #barcraft árak #ital árak
2016. aug. 29. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

mi a barcraft 2-ben voltunk a nyugatinál, remélem nem gond, ha leírom a véleményem!

a hely nem olcsó, sőt.. de az italok nagyon különlegesek, színesek, finomak, nem pedig csak felvizezettek, olyan is van, amit meggyújtanak, miközben iszod, meg amibe raknak két felest, és az egyiket kivéve, a másik belepottyan az italba.. :D

a kiszolgálás számomra jó volt, nagyon aranyos csaposokkal, kedves emberekkel, játszani is lehet, vannak nagyon jó játékok, rövid, és hosszabb időre is, egy próbát mindenképp megér! én máskor is tervezem majd menni

18/F

2016. aug. 29. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Corvin negyedi barcraftban voltam egyszer. Én csak söröztem, az teljesen átlagos áron volt a bp belvárosi helywekhez. Viszont van rengeteg egame fantáziakoktél, azok elég drágák, nem tudom megéri-e. Nekem maga a hely csalódás volt, kicsit gagyi. Az asztalokon volt játék témájú fólia, meg pár tévén ment dota2, kb ennyi. Én azt hittem komolyabb kicsit.
2016. aug. 29. 21:12
 3/4 anonim válasza:
100%

440 egy korsó sör, a koktélok ára kb. 500 és 1000 forint között van, illetve kb. 1500 forint fogyasztás esetén másfél óra géphasználati idő jár.

Nem a legeslegolcsóbb, de ahhoz képest, hogy elég egyedi hely, szerintem nem túl drága. Aki ezt is sokallja, igyon egész életében tescó gazdaságos lágersört és kannásbort ;)

Az már más kérdés, hogy kinek mennyire tetszik a hely (érdemes mindkettőt lecsekkolni, mert a BarCraft 1 sokkal kisebb).

Alternatívaként meg lehet látogatni a Meltdownt (Zichy Jenő utca), vagy az Ingamet (Wesselényi/Klauzál utca), esetleg talán a Krak'n Townt (József körút), Paranoirt (Hársfa utca), vagy a Hammertime Cafét (Üllői út).

2017. márc. 1. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ami azt illeti nem olyan olcsó, viszont egy picit szerintem még a BP-i árakhoz képest még mindig egészen jó. A koktélok eszméletlen kreatívak, roppant finomak. Ha a sört drágállod, én javaslom a Happy Hour-t, ilyenkor MINDEN NAP, 14:00 - 18:00 között a csapolt LITERES sör (Borsodi - Starop) kb fele annyiba kerül. Ezt megéri megvenni. Én vidéken lakom, itt a fél liter kerül ennyibe, mint itt a HH-n a literes. Szóval azt mondom árban még úgy okés is úgy ahogy.

A hely szerintem nagyon cozy, szép, tiszta, bár én konkrétat a Nyugatiról és a Budairól tudok mondani. Imádtam mind a kettőt. Cuki személyzet, kedves emberek, hasonló érdeklődési kör.

Erősen ajánlom a hely látogatását!

2019. júl. 28. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!