A Trófea étterem szülinapi tortája milyen?
Elvileg azt ingyen adják, de nem derült ki, milyen torta, vagy lehet-e válogatni az ízekből. Mert ha pont nem szeretjük, inkább viszünk sajátot.
És ha valaki már volt a Trófeában, megírná, jó volt-e? Megéri a 6000 ft-ot?
Az én ízlelőbimbóim fogyasztásra alkalmatlannak találták, szoborható margarintömb az egész. Olyan minőség, mint azok a förtelmes, előre csomagolt sütemény jellegű készítmények, amiket a sarki kisboltokban lehet kapni. Kétszer volt balszerencsém hozzá, tudtommal nem lehetett ízt választani, csokoládé jellegű volt.
Egyébként a Trófea szerintem csak azoknak éri meg, akik irdatlan mennyiségeket képesek zabálni. Az ételekben semmi különleges nincs, a többség pont ugyanígy készíti el őket otthon is, csak itt szélesebb a választék.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt hiszem, inkább ejtjük a Trófeát. Kértem tőlük ajánlatot szeptemberre, és azt írták vissza, hogy emelik az áraikat ősztől. Így már tényleg nem éri meg, pláne hogy írjátok, hogy nem is jó a konyhája.
Újbudai trófeában voltam már többször is, az ételeik nagyon finomak és változatosak. Sajnos az ár tényleg kicsit sok, de tartalmazza az italt, van sushi, többféle leves, nyers húsok amiket előtted grilleznek meg, pizzák. Igazából számomra a Trófea olyan hely ahol kipróbálhatok különleges ételeket, amiket máshol nem tudnék (mert nem adok ki 2000 Ft-ot egy tál sushi-ra ha azt sem tudom szeretem-e)
Mindenesetre megéri elmenni, a csokitortájuk nem nagy szám, de nem muszáj ott megenni, haza is viheted (sőt, nem is érdemes megenni ott meg tortát vinni sem, mert rengeteg féle sütijük van)
Ha veszel most ajándékkártyát (6000 Ft) azt ősztől is beválthatod attól függetlenül, hogy drágább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!