Melyik kávézó/cukrászda/reggelis hely/étterem a kedvencetek, és miért? írjatok várost is, lehet külföldön is
Cukorfalat Kavehaz Szigetszentmikloson, nemreg Pestre koltoztem, de meg most is kijarok, ha tehetem :) a Starbucks caffek szinten nagy szerelmek, csak nekem dragak.
Kulfoldon is voltam mar, a legcsodalatosabb egy igazi gorogos-vidam hangulatu tengerparti etterem volt Polisban (Ciprus).
Jártam már vagy 10 országban, meg itthon is rengeteg étteremben, de a legjobb étterem élményem Zágrábban volt a Pivnica Zlatni Medo étterem. Nagyon baráti árak, kedves kiszolgálás, tökéletes ételek, és akkora adagok, hogy ember legyen a talpán, aki azt megeszi :D
Elsőre pisztrángot kértem, kb kaptam egy 40 dekás halat hatalmas adag körettel. Második alkalommal tonhal salátát kértem, kb egy 3 literes tál tele volt, az volt 1 adag..Szóval ekkora adagokat és ilyen finomat még sehol nem ettem :) A mai napig legszívesebben csak ezért visszamennék Zágrábba, hogy oda beüljünk, de még lehet meg is teszem valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!