Az pletyka hogy Gödöllőn lesz Kfc?
Nem lesz itt semmi amíg Gémesi van itt. Uszodát, strandot ígértek 5-10 éve is, semmi nem lett belöle, csak kapmányfogás volt. Egyszer mondta h nem akarja hogy a ,,gödöllőiek egészségtelen dolgokat egyenek"
Mellesleg én is örülnék neki, ha a szaros városháza helyére építenék több ember jónne gdl re. De akár stop shopnál is lehet.
A stop shopnál elvileg építik. Tett ki valaki képet a Gödöllő csoportba, persze alatta is mentek a viták, hogy jaj nem kéne mert szemét kaja. Nem tudom miért gondolja bárki is, hogy kötelező ott enni...
Gémesit meg le kéne már váltani a pi.ba... Engem nagyon bosszant, hogy semmit nem csinál, nem fejlődik a város. A bicikliút is vagy a semmibe vezet, vagy annyiból áll, hogy egy vödör festékkel az autóútra pingáltak. A csoportban is volt szó erről. Ott feltett kérdéseket nem válaszolja meg, már honlap is készült, ahol fel lehet tenni névtelenül neki, aztán majd megkérdezik tőle valami gyűlésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!