Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért olyan jó a mekis kaja?

Miért olyan jó a mekis kaja?

Figyelt kérdés
Egészségtudatos válaszokkal kíméljetek! :)

2016. febr. 7. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem pedig nem foleg a kaja, hanem a presztizs, hogy a "mekiben" ettel..."


Presztizs??? :DDDD Neharagudj már, de inkább közönséges dolog a mekiben enni, mint presztizs :D


Ettől függetlenül szeretem, de a legtöbb ember inkább lenéz arra, aki ott eszik.


Szerintem amúgy azért "olyan jó" mert hozzá vagyunk szokva ahhoz az egy bizonyos ízhez.

2016. febr. 7. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem presztízs :)

Múltkor sokat mászkáltam, ügyintéztem, vásároltam. Annyira éhes lettem, hogy már szédültem. Az ilyen bevásárlóközpontos kajákat nem szeretem. A mekiben is csak néhány kaja van, ami nekem ízlik. Ettem egy krumplit meg egy sajtburgert. De közben arra gondoltam, hogy lát-e valami ismerős, mert milyen ciki, hogy itt eszem :D Főleg ahogy körbenéztem és láttam, hogy milyen emberek járnak oda :D

Nálam az ízfokozó sem működik igazán. Pont azért ízlik valamennyire, mert semmi meghatározó íze nincs. Nem egy kulináris élvezet, de nekem jó, mert válogatós vagyok és ezek meg olyan semleges ízek.

2016. febr. 7. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
37%

Mekis sült krumpli a kedvenc, úgy utálom ezeket az egészség tudatos embereket, jajj a neki cukros fúj mergezo, ki tudja mivel permetezik a zöldségeket, mivel etetik az állatokat.


Mi havonta 1-2szer mekizunk, apa a hamburgert, fiam a sult krumplit velem egyutt. Isteni finom

2016. ápr. 5. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim válasza:
38%

Valahogy itt most mindenki elfeledkezett arról, hogy bizony a cukor, az aromák és ízfokozók mellett rengeteg az egészségünkre nem túl jó hatást kifejtő szer is van ezekben a gyors kajákban.

Megjegyzem, a KFC-ben is :)

Emulgeálószerek, térfogatnövelő szerek, savanyító meg még ki tudja mi.

Sokszor mikor nézem hogy mások eszik pl a McFreez-t elgondolkozok hogy pl mitől nyúlhat az a karamella öntet úgy a tetején.

Vagy, miért nem tud megromlani akár több hónap alatt sem egy burger egy átlag hőmérsékletű szobában. Mennyi tartósító és egyéb szer kell hozzá?:D

És az emberek ezt mind megeszik.

A fehér cukorról pedig alapból lehet tudni hogy káros :D

Most nem fogom elkezdeni részletesen kifejteni, de például a fehérítés sem úgy zajlik mint sok ember gondolja.

A pontos menetét én sem ismerem, de azt tudom hogy lúggal, vagy nem is tudom mivel fehérítik ki, de valami ilyesmivel.

Hadd ne részletezzem, hogy ez mennyire lehet egészséges :)

Én ha tehetem próbálom elkerülni a mekit ahogy csak tudom. Nem vagyok én a saját magam ellensége, hogy olyat egyek szándékosan ami tudom hogy káros.

2020. febr. 6. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!