Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tudtok ajánlani egy jó étterme...

Tudtok ajánlani egy jó éttermet Miskolcon?

Figyelt kérdés
Ahol a kiszolgálás és az ételekre is kellő figyelmet fordítanak. (sajnos utóbbi időben rossz tapasztalatok.) Meglepetés vacsora céljából lenne.

2016. febr. 2. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Calypsoban jól főznek szerintem. Nem volt még rá panasz és az ára sem eget verő.

A Via Pianoban nem voltam még, de jókat hallottam róla.

2016. febr. 3. 11:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg jó hely van miskolcon, talán kezdeném a legjobbal, Végállomás Bistorant, akkor Calypso, Dűlő, Tiszavirág ez egy kis vendéglő nem is egy tipikusan éttermi helyen egy panel sor alatt, de kaja brutálisan jó, és olcsó, nem rossz még Rákóczi pince Éttermese, a Via Piano is egész jó, Drót Bisztró, ha pizza akkor pedig Rossita
2016. febr. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!