Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Pizza king-ben használt...

A Pizza king-ben használt kapros joghurtos szósz honnan szerezhető be, amit a gyroshoz adnak?

Figyelt kérdés

#pizza king #joghurtos szósz
2016. jan. 8. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
tzaziki szósz szokott a gyroshoz járni ,lehet boltban is kapni de készíteni is lehet.
2016. jan. 8. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Natúr joghurt, só, bors, kapor, esetleg fokhagymapor.
2016. jan. 9. 16:22
 3/6 10 deka farhát ***** válasza:
100%

Én por helyett lereszelem a fokhagymát. Sokkal intenzívebb lesz tőle az íze :)

Ja, meg kihagyom a kaprot, de ez egyéni ízlés kérdése.

2016. jan. 10. 11:47
 4/6 anonim válasza:
100%
igen, az tzatziki szósz, rákeresel a neten, csinálsz magadnak tzatzikit, és isteni finooooom
2016. jan. 12. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát kapor nélkül nehezen lesz kapros-joghurtos szósz. :)

De tényleg én is szoktam úgy készíteni, ha fokhagymás szósz a célom, akkor valóban jobb a óz igazi reszelt fokhagyma.

De ha nem szeretnéd, hogy az domináljon, akkor jobb port használni.

2016. jan. 13. 03:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi emberek, kiderült, hogy a pizza king egy nagykertől veszi a szószt, ami egyébként uborkát sose látott. Tzatzikit én is tudok ezerféle képpen, csak ennek az izébe volt valami különleges. Mostmár tudom mi: sok ízfokozó. AZért köszi :)
2016. jan. 13. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!