1/5 anonim válasza:
én
ha főzni akarsz, akkor az Ázsia Bt-nél be lehet szerezni hozzávalókat
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem BP. Lakom
2015. dec. 30. 16:11
3/5 anonim válasza:
Rizs van? Etolaj? Akkor lehet csinalni.
Zoldseg bele, fuszerek meg csirkemell file oszt ennyi. Meg szojaszosz vagy osztrigaszosz.
En Paprik Daginggal eszem altalaban, de a legkedveltebb a Nasi Goreng Kampung ami szaritott tengeri snecivel van. Azt a snecit aruljak a jozsefvarosin a Ganz helyen.
4/5 Béluska2016 válasza:
Igen ettem, finom. Hongkongban van sok indonéz kajálda. Engem egy Indonéz barátnőm vitt el egy piacra, ahol kifejezetten csak indonézek árultak, Indonéz dolgokat, indonéz kis büfék. Úgyhogy a "teljesen eredeti" barna papírba tekert változatot ettem.
5/5 Lázár Gergely válasza:
Én is. Indonéziából hoztam többféle receptet. Van nagyon egyszerű változat, meg mindent bele változata. Tápláló és még egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!