Kaposváriak! Ezekbe az utcákba miért nem szállítanak pizzát?
Figyelt kérdés
"Szentjakabra továbbá az alábbi utcákba (Nap, Hold, Csillag, Nyírfa, Móricz, Nádasdy, Bodrog) nem vállalunk kiszállítást!" Nem azért kérdem, mert ezekbe az utcákba lakok, csak érdekel. :)2015. dec. 11. 18:29
1/7 anonim válasza:
Biztos azok a helyi cigánytelepek. xd
2/7 anonim válasza:
Helyi cigánytelep. Keress rá google térképen az utcákra és nézz meg egy-két utcaképet...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Valamiért én is erre tippeltem. :D
2015. dec. 11. 20:41
6/7 anonim válasza:
Amúgy igazatok van így látatlanba is, gettó ez egész, volt, hogy elverték a futárt vagy kirabolták a helyi népek. De arra sok szép újabb bömbit,mercit audit lát az ember... kitudja miért.
7/7 anonim válasza:
A mi városunkban bizonyos utcákba csak egy pizzafutár vállalta a kiszállítást. Akkora darab volt a fazon, hogy szerintem minimum 600 köbcentis motor kellett alá, hogy föl tudjon menni a meredekebb emelkedőkön. Ha ő szolgálatban volt, volt pizza azokban az utcákban, ha nem, akkor nem volt. Nem hallottam róla, hogy bármi inzultus érte volna, vagy akármi probléma lett volna bármikor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!