Kürtőskalács sütést családi vállalkozásban érdemes -e létrehozni? Meg lehet-e belőle élni?
Nem tudom, mennyire lehet belőle megélni, ehhez lényegesen jobban bele kéne merülni, piackutatást végezni, mennyi rá az igény, mennyit lehet eladni, milyen mozgástér van, ami a lehetőségeket (árulást, termelést) illeti.
Az viszont biztos, hogy az egyik legkisebb kockázatot jelenti, hiszen a felszerelésen sokat nem tudsz bukni, azt ugyanúgy eladhatod, ha nem megy
Magának a terméknek az előállítása pedig ennél kisebb költségvetésű már nem is lehetne!
Ezért kezdték sokan lángossal, (szintén kelt tészta) vattacukorral (szintén kis költségvetésű) pizzával (csak kiszállításra, egy éteremhez képeszt szintén aránylag kis befektetés) .
Szerintem ha nagyjából ismered, mikor hol van lehetőség jelentősebb mennyiségben termelni, és van olyan anyagi háttered, hogy bevállald, hogy 1 évig finanszírozd a vállalkozást, (akárhogy is megy) akkor érdemes belefogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!