Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tudnátok ajánlani Pest belváro...

Tudnátok ajánlani Pest belvárosában egy jó éttermet ma estére?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy jó vacsorára szeretném vinni a párom. A körúton belül gondoltam valamerre, sétálgattam már arra, és rengeteg van, de jó lenne egy konkrét is. Véleményeket is írhattok, előre is köszi :)

2015. okt. 16. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2015. okt. 16. 16:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Taj Mahal, Dzsungel, SpílerShanghai,
2015. okt. 16. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Dzsungelt én is tudom ajánlani,nagyon hangulatos és az ételek is finomak,Sir Lancelot,Trófea,Zöld teknős barlangja teázó (igaz nem étterem,de vannak szendvicsek meg sütik).Van még Zöld kapu vendéglő és Oceans21 Budán ill. Buffalo steak house meg Tortuga étterem amik még nagyon jók csak ezek már 20. kerületben vannak.
2015. okt. 16. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatokat, nagyrészét végig fogjuk próbálni. Dzsungelről már hallottam, szerintem oda megyünk először. Szép hétvégét :)
2015. okt. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!