Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Debrecenben hova lehet beülni?

Debrecenben hova lehet beülni?

Figyelt kérdés
Igen tudom, már volt ilyen kírdés kiírva de legfrissebbnek 2014-est találtam és gondolom azóta sok új hely nyílt. Szóval, olyan helyet keresek, ahol barátommal tudunk ketten beszélgetni (már 2 éve együtt vagyunk tehát nem első randi:D) esetleg enni valamit és mivel 18 lesz így akár inni is valamit. Amikor mennénk, neki még nem adnák ki tehát olyan hely kéne, ahol nem kérnek személyit illetve nem muszáj mert kávézó is tökéletes pezsgőt meg tudok én venni külön, Szóval valami hangulatos hely kéne:) (neki meglepetés lesz)
2015. szept. 20. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A Carpe diem a legtökéletesebb randihelyszín, nagyon hangulatos, párnákon ülve kis eldugott rekeszekben vagytok. Teázó, tehát max koktélok vannak (azt hiszem) és sütemények, viszont elképesztően hangulatos romantikus hely, érdemes benézni! Bensőséges beszélgetéshez a legjobb! (Viszont van vizipipa, ha ez fontos) A Batthyány utcán van a belvárosban.
2015. szept. 24. 21:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. okt. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!