Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hogy kell rendelni a Starbucks...

Hogy kell rendelni a Starbucks-ban?

Figyelt kérdés
Nem voltam még de fogok menni és elég sok mindent kérdeznek úgy tudom.Méretek,tej, ilyesmi.Én majd egy jegeskávét szeretnék inni.Mit fognak kérdezni a rendelésnél?

2015. aug. 7. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Ennyi, tényleg komolyan írta ki. 😂
2015. aug. 7. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Az ilyen hülyékkel miért nem futok össze? Feldobnák a napomat. :D
2015. aug. 8. 01:27
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Ezekért a kérdésekért érdemes erre at oldalra járni, Epic!
2015. aug. 8. 09:11
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
Valószínűleg egyből látni fogják, hogy értelmi fogyatékos vagy, és nagyon-nagyon lassan fognak beszélni, hogy megértsd, ne félj!
2015. aug. 25. 17:05
 15/16 anonim válasza:
69%
Ez az oldal tudtommal azert van , hogy valaki feltesz egy kerdest es utanna masok akik tudjak a valaszt azok irnak , nem mindenki egyforma valakinek ez fontos , na ha eddig nem valaszolt senki akkor majd en segitek !!! Be mesz sorba alsz ameg sorba alsz megtudod nezni a kinalatot arakkal a falon . Na odamesz koszonsz mondod hogy egy jeges kavet kersz , es megfogja kerdezni hogy mekkorat , utanna pedig a nevedet fogja megkerdezni . Ennyi csak !
2015. okt. 25. 09:41
 16/16 anonim válasza:
81%

A sok nagyokosnak üzenem, hogy van egy mentális betegség, amit szociális fóbiának hívnak. Annak, aki ezzel szenved óriási segítség, ha pontosan tudja, hogy mit fognak tőle kérdezni. Rengetegszer mentett meg engem is egy-egy normális válasz az ilyen kérdésekre attól, hogy ott helyben kapjak pánikrohamot ha olyasmit kérdeznek, amire nem vagyok felkészülve. Legyünk már kicsit empatikusak. Azért vagyok itt, mert én is lassan két éve lelkileg készülök egy starbucks látogatásra, és 100%-ig biztos vgyok abban, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Kérdező, remélem sikerült.

2019. ápr. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!