Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Van olyan étterem Budapesten...

Van olyan étterem Budapesten amit hiányoltok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt konyhára, nyitva tartásra, stílusra, vendégek korosztályára, ételek minőségére, stb stb.
2015. aug. 2. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nincs, sok étterem van, mindenféle. Inkább lángosos van kevés, szeretem az igazi jó lángost. El tudnék képzelni egy olyan jó beülős hangulatos helyet, ahol sokféle lángost és sokféle teát lehente rendelni, olcsón. Baráti tásrsasággal közben jókat beszélgetni, szóval csendes, nyugis hely lenne zene nélkül (vagy csak halk zene), hangulatos fényekkel.
2015. aug. 2. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
kevés a gyrosos, kéne még
2015. aug. 2. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Ha van, akkor nem hiányolom, nem? :D

Gondolom, úgy értettek a kérdést, hogy hiányolunk-e bármiféle konyhát vagy konkrét szolgáltatást.

Nos, mikor Amerikában voltam, ettem egy nagyon finom karibi étteremben. Egész különleges ízvilága volt, amit azóta is keresek itthon, de még nem találtam meg.

Az nem lenne rossz pedig.

2015. aug. 2. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én hiányolom a nepáli éttermet, nálam nagy kedvenc a nepáli konyha.
2015. aug. 3. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs autentikus kínai étterem. És még jó steaket sem ettem itthon. Ezenfelül jó sushis sincs (Fujit még nem próbáltam), sem jó indiai. Igazi pizzéria sincs. Arab ételek is hiányoznak.

Valójában Magyarországon a magyar konyhán, fine diningen és a magyarosított gyorsételeken kívül nem sok minden van. Tisztelet a kivételnek, de akkor is vadászni kell őket.

2015. aug. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!