Tegnap Fonyódon koncert előtt vacsorázni szerettünk volna (bővebben lent)?
Csúcsidőben normális. AZ is, hogy a pincérnek kevesebb a dolga, mint a szakácsnak. Nyilván nem akadt meg a kiszolgálás, csak érkezési sorrendben csinálták a blokkokat.
De azért odamehetett volna egy pincér, nem kamu indokkal, hanem valóssal, hogy várni kell.
Tudod manapság dolgozik 2 ember a konyhán, és amikor megülik az éttermet, nehéz tartani az időt...
Üdv: egy vendéglátós. (férjemnek ezért van elege a szakács szakmából, mert mindenkinek minden 5 perc alatt kell...)
3. Ha jól értem nem rendes étterem volt, a felsorolt ételek alapján. Az ilyesminek tényleg nem szabadna 45 percig tartania.
Normális helyen pedig nincsen 5 pincér egy szakácsra, hanem olyan arányban vannak, hogy annyi vendéget lehessen kiszolgálni, amennyire sütni is tudnak emberi kereteken belül. A pincérnek pedig kutya kötelessége lenne szólnia, amikor beültök, hogy eltarthat egy ideig, mire elkészül az étel, és felajánlania, hogy kértek-e aperitif-et, előételt, levest vagy salátát előtte - már ha normális helyről beszélnénk. De mint látjuk, egész biztosan valami gyorsétterem jellegű hely volt, ott pedig minden, csak nem normális a 45 perces várakozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!