Melyik trófea éttermet ajánljátok?
Figyelt kérdés
Tudom, h volt már ilyen kérdés régen, de azóta bőven változhatott. A zuglóit ismerjük és szeretjük, de a visegrádi közelebb van, és régi hozzászólásokban azt méltatták. Aktuálisan melyikbe érdemes mostanában menni az összes közül?2015. jún. 24. 22:37
1/7 anonim válasza:
A Visegrádi utcait nem. Nekem most az óbudait ajánlották. Egyébként pont ma volt szerencsém a Rákóczi Grillház nevű helyhez a Rákóczi úton, ugyanaz a műfaj, elég bő választék és ízletes kaja, hétköznap mindössze 2700 forintért, hétvégén meg 3200-ért, bár ebben az ital nincs benne. Jóval olcsóbb, mint a Trófea.
2/7 anonim válasza:
Én az újbudait ajánlom.
Igaz a többibe még nem voltam, csak az újbudaiba. Viszont ott már kb 20 alkalommal. Egyszer sem volt semmi problémám.
3/7 anonim válasza:
Én a zuglóiban többször voltam,mindig nagyon elégedetten távoztam.
4/7 anonim válasza:
Én is az újbudait ajánlom, az viszonylag nyugis.
5/7 A kérdező kommentje:
És választék szempontjából? A zuglóiban én pl nagyon szeretem a sushi bárt. Ilyen az újbudaiban is található?
2015. jún. 25. 07:48
6/7 anonim válasza:
Az óbudait nekem is ajánlották, de ne menj oda, borzasztó... Nyersek az ételek, zsírosak, a folyó boruk sem jó (bár nem tudom, számodra ez mennyire fontos).
Valamelyik hozzászóló ajánlotta előttem a Rákóczi Grillt, az is jó, de én a Mongolian Barbecue-t ajánlanám. Drágább, de nagyon jó kaják vannak.
7/7 anonim válasza:
Én az újbudaiban egyszer voltam eddig, és akkor volt sushi. Szerintem máskor is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!