Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Van még esetleg lehetőség így...

Van még esetleg lehetőség így címet módosítani étel rendelésnél? ( A többi lent. )

Figyelt kérdés
Rendeltem múlt héten az egyik futárcégtől ételt jövő hétre, de már korábban beregisztráltam ahol a munkahelyi címemet adtam meg (váltott műszakban dolgozom most az otthoni cím kell) , sajnos ezt már a megrendelés véglegesítésénél vettem észre, címet módosítani meg nem lehet 14-22 között, de pont úgy dolgoztam, hogy nem tudtam internet közelébe lenni, ezért már szerintem későn lett módosítva pénteken 5 körül. Írtam is nekik a probléma miatt, de azt írták módosítsak pénteken 14-ig, sajnos a fentiek miatt nem tudtam. Esetleg ha felhívom hétfőn korán reggel az ügyfélszolgálatot tudnak kezdeni valamit a problémával és más címre kivinni? Járt már így valaki?
2015. máj. 16. 20:16
 1/2 anonim válasza:
hivd fel oket, az nem arthat!
2015. máj. 23. 04:22
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ, már megoldódott a probléma, szerencsére jó helyre hozták, még nem volt késő az akkori módosítás sem
2015. máj. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!