Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szép kártyával étteremben...

Szép kártyával étteremben lehet a számlának csak egy részét is fizetni?

Figyelt kérdés

Van egy összeg a Szép kártyámon, de valószínűleg nem lesz elég az egész éttermi számlára, akkor mondhatom azt a pincérnek, hogy csak x Ft-ot fizetnék szép kártyával a többit kp-ban, vagy ebben az esetben nem is lehet szép kártyával fizetni? És ha lehet, akkor előre kell szólni még mielőtt kiállítja a számlát, vagy elég akkor ha már látom a végösszeget és realizálom, hogy nem elég a kártyán lévő pénz? (plusz borravalót is adnék készpénzben).

Köszi a segítséget előre is!

2015. márc. 21. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy mennyi van rajta akkor bótolj a pincérrel hogy annál az összegél zárja le a számlát... én úgy tudom, hogy csak a teljeset lehet vele fizetni, kp+ kártya nem játszik...
2015. márc. 23. 18:16
 2/2 Márciuska ***** válasza:
100%
Hogy étteremben lehet-e, azt nem tudom, de szállás fizetésekor illetve szabadidő alszámla használatakor (jegyet vettem) gond nélkül megcsinálták, még ők ajánlották fel a lehetőséget.
2015. márc. 24. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!