Egészséges ételrendelés Budapesten? Főleg Ch diétás ételek.
Olyan házhozszállítós céget keresek, akiktől lehet speciális étrenden alapuló ebédet rendelni. A minőség fontos szempont lenne.
Előre is köszönöm a tippeket!
Google-lel keresgéltem, de némelyiknél a túlzott marketing tántorított el (tonnányi videó, hogy celebek főznek náluk, stb - nekem ez nem a minőségre helyezi a hangsúlyt), vagy az, hogy túl sok "vajákos" étrend is volt, ami kétségessé teszi, hogy tényleg szakember állítja össze az étrendet, és nem csak divatlapokból néznek ki recepteket hasraütésszerűen.
Köszi, de a honlapon - lehet, én vagyok béna - az égvilágon semmilyen leírást nem találtam. Ha rámegyek az ételekre, akkor egy szép fotó és ennyi. De tápanyagtartalom, diétát mi alapján állítják össze, stb...?
Hiányolok egy "magunkról" menüpontot, ahol legalább pár mondatban leírják, hogy melyik menü mire való, kinek ajánlják...
Ööö...köszi, rájöttem, honnan volt ismerős a Lifetilt... Olvastam régen, de - próbálok finom lenni - kissé érdekes a srác stílusa. Értem a célt, de szerintem kevesebb arroganciával is működne. Kicsit hitelrontó nekem :(
Mindegy, később visszanézek a rendelős honlapra, hátha kipofozzák és le leírás. Talán nem olyan, hogy "ilyet zabáljál, te lusta disznó, hogy a f..m beléd" :))
Terhességi cukorbetegség miatt kellet ilyen diétát tartanom. Akkor megoldottam, nem is híztam a terhesség alatt. A betegség ugye a szüléssel megoldódott - de azóta meg időhiány miatt össze-vissza eszem, meg is híztam kissé.
Ezért gondoltam, hogy rendelnék, mert korábban jól működött és tartható diéta volt. Ha készen, dobozban itt van, akkor nagyobb eséllyel eszem, mintha még ide-oda ugrálok a baba meg a konyha között.
Plusz vizsgára is készülök, úgyhogy idővel nagyon csehül állok :(
Illetve bizonyos tünetek miatt gyanakszom, hogy teljes mértékben nem múlt el a cukorbetegség, emiatt se ártana, ha kiegyensúlyozott lenne a szénhidrátbevitelem.
Orvosilag most sem vagyok elhízott, csak szar, hogy már nem tudom begombolni azt a farmert, ami szülés után még vígan rám jött :-/. Még az elején fognám meg, amíg csak 3-4 kg-ról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!