Fornetti tényleg román?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom magyar és nem is találtam bizonyítékot ellene, de valaki azt mondta ez csak átverés, ha lehet valami bizonyíték szerűt is mellékejljetek.
Köszönöm!
2014. okt. 15. 20:48
1/5 anonim válasza:
Magyar :) Az egy dolog hogy Romániában is ott vannak.
2/5 anonim válasza:
Magyar alapítású, elképzelhető, hogy vettek belőle részt, meg ott is van üzletük:
Országok, amelyekben jelenleg Fornetti üzletek találhatók:
Magyarország
Románia
Szlovákia
Csehország
Szerbia
Horvátország
Bulgária
Ukrajna
Lengyelország
Moldova
Montenegró
Macedónia
Bosznia-Hercegovina
Albánia
Koszovó
Kuvait
Németország
Belgium
Hollandia
Luxemburg
Dánia
Spanyolország
Ausztria
Svédország
Törökország
Kanada
Nagy-Britannia
3/5 anonim válasza:
erre en is kivancsi voltam,ezert elolvastam egy roman oldalt.es ott azt irjak hogy magyar,kecskemeti ceg.es francia recept alapjan Palásti József talalta ki
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat amint írtam én is így tudtam de olyan embertől hallottam aki elgondolkoztatott. Megnyugodtam hogy magyar a magyarnak hitt cégem.
2014. okt. 15. 22:32
5/5 anonim válasza:
Nem magyar alapítású Palásti József pékmester alapította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!