Milyen a győri Feng Shui kínai étterem?
Én már 26 éve élek győrben, amióta megszülettem! :)
De sosem láttam azt, hogy oda valaki is be vagy ki ment volna. Pedig sokszor szoktam arra járni. Ki írás nincs a nyitvatartásról és nyitva, zárva tábla sincs.
Édesapám azt mondta nekem, hogy az egy pénzmosóhely csak. A maffia működteti.
Szóval, nem ajánlatos bemenni!
Ha kínait akarsz enni akkor a győri nemzeti színház mögött van a Fei Fei Kínai ételbár.
Ott nagyon jól főznek, friss alapanyagokból és nagyon finomat. Sokat adnak kevés pénzért.
Kedvencem a Fokhagymás rák.
[link] Bár ez már egy 2012-es étlap, de a kínálat és az árak nem nagyon változtak.
Jó hely még az Asia kajálda az Árkádban is.
Bár ott a kaja nem olyan friss és finom mint a Fei Fei-nél, olyan kínai büfés, szóval, ha későn mész akkor már egy ideje a kaja abban a maszóban áll amiben ezek a kaják szoktak. A tészta jó barna a felszívott szójaszósztól. Persze ez csak arra vonatkozik, ha a nap végén mész oda, amikor már nem nagyon készül frissen az étel.
De ha friss akkor ott is finom, de kevesebbet adnak.
Itt a kedvencem az Alga saláta.
Aztán még van az Árkád mellett a nagy Interspar. Annak a végén, van a Liu's Cooking. Ott még nem jártam, mert nagyon nagyon drága. De ott nem ilyen gyorséttermi kajákat adnak, hanem rendes kínai kaját.
Kb. ennyi! :)
Remélem tudtam segíteni!
Egy 26 éves győri kínai kaját szerető lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!