Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten hol van a legolcsób...

Budapesten hol van a legolcsóbb giroszos? És mennyi? Tényleg igaz, hogy valahol egy Pest környéki városban (talán Csepel) van 300 ft-os girosz?

Figyelt kérdés

2014. aug. 31. 18:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
Jobbat, mint amilyet bármelyik utcaiban eszel.
2014. szept. 1. 11:07
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Adok neked 200ft-ot holnapra csinálj egy gyrost tálat. A számlát is mutasd, hogy csak 200 ft volt.
2014. szept. 1. 11:32
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

Az előbb még nem gyrostálról volt szó, hanem gyrosról. :)

És hidd el, bőven ki lehet hozni egyet 200 ft-ból.

A hús a legdrágább benne, ebből ha 10 dkg-t számolunk (ami egy gyrosba rengeteg), az is csak 110 ft. 90 ftból meg bőven kijön pár karika zöldség, két kanál joghurt, meg 5 dkg liszt...

2014. szept. 1. 12:03
 14/27 anonim ***** válasza:
83%

gyros tál= 1 adag gyros, azt hittem érteni fogod.

Pár karika zöldség? Akkor csak a húst eszem magán? Hagymát, salátát, paradicsomot, lila hagymát, meg a többit.

Minek bele joghurt? Én szószt szokok benne látni 2-3 félét is.

És a liszt minek? Le lisztezem vele a 2 kanál joghurtot meg a pár karikát és a sok húst?

Egyébként rizs vagy krumpli már nincs is hozzá.

Ettől én nem laknék jól az is biztos.

2014. szept. 1. 12:14
 15/27 anonim ***** válasza:
30%

"gyros tál= 1 adag gyros, azt hittem érteni fogod."

Érteni értem, de egy gyros tál általában lényegesen nagyobb (és drágább is), mint egy pitás gyros.

"Pár karika zöldség? Akkor csak a húst eszem magán? Hagymát, salátát, paradicsomot, lila hagymát, meg a többit."

Láttál te már gyrost életedben, vagy miről beszélsz te?

Pár karika paradicsomnál, hagymánál és salátánál nincs benne több, nem is férne bele.

De rakhatunk bele többet, akkor kevesebb hús fér bele, ergo még olcsóbb lesz.

"Minek bele joghurt? Én szószt szokok benne látni 2-3 félét is."

Igen, szósznak gondoltam, joghurtos, tzatzikis az egyik legjellemzőbb. Te tényleg nem ettél még soha életedben gyrost.

"És a liszt minek? Le lisztezem vele a 2 kanál joghurtot meg a pár karikát és a sok húst?"

Igen szórd le nyers liszttel... Atyaég... A pitának, amibe beletöltöd, mivel házi gyrosról volt szó, ezt is házilag érdemes csinálni, mert így olcsó és sokkal finomabb.

"Egyébként rizs vagy krumpli már nincs is hozzá."

Gyroshoz nem is jár, csak a tálhoz. De 15 dkg krumpli kb 25 forint, egyefene, belefér. :)

"Ettől én nem laknék jól az is biztos."

És? Ki mondta, hogy te jól laksz? Egyél kettőt. :)

2014. szept. 1. 13:17
 16/27 anonim ***** válasza:
37%

"Érteni értem, de egy gyros tál általában lényegesen nagyobb (és drágább is), mint egy pitás gyros. "

Én egyébként nagyon nem a pitás gyrosra gondoltam, hanem a műanyag tálban kapható gyrosra. A pitás gyros számomra olyan mint a hamburger.

"Láttál te már gyrost életedben, vagy miről beszélsz te?

Pár karika paradicsomnál, hagymánál és salátánál nincs benne több, nem is férne bele.

De rakhatunk bele többet, akkor kevesebb hús fér bele, ergo még olcsóbb lesz."

Megint csak ugyan az, hogy egy műanyag tálas gyrosra gondoltam.

"Igen, szósznak gondoltam, joghurtos, tzatzikis az egyik legjellemzőbb. Te tényleg nem ettél még soha életedben gyrost."

A én életemben nem láttam még olyan embert aki joghurtal kérte volna a gyrost és joghurtot se szokok látni a gyrosos embereknél.

"Igen szórd le nyers liszttel... Atyaég... A pitának, amibe beletöltöd, mivel házi gyrosról volt szó, ezt is házilag érdemes csinálni, mert így olcsó és sokkal finomabb."

"Gyroshoz nem is jár, csak a tálhoz. De 15 dkg krumpli kb 25 forint, egyefene, belefér. :) "

"És? Ki mondta, hogy te jól laksz? Egyél kettőt. :)"

Csak az már nem 200 forint, ha pitás gyrosról is lenne szó.

2014. szept. 1. 13:52
 17/27 anonim ***** válasza:
38%

"Én egyébként nagyon nem a pitás gyrosra gondoltam, hanem a műanyag tálban kapható gyrosra. A pitás gyros számomra olyan mint a hamburger."

Azzal nem tudok vitatkozni, ha te másra gondolsz. Nem vagyok gondolatolvasó. A gyros az, ami pitában van és egy kezeddel meg tudod fogni.

"A én életemben nem láttam még olyan embert aki joghurtal kérte volna a gyrost és joghurtot se szokok látni a gyrosos embereknél."

Akkor te még életedben nem jártál gyrososnál.

Jellemzően kétféle szósz szokott lenni, egy világos joghurtos, tzatzikis és egy sötét, pirosas, csípős, paradicsomos.

""És? Ki mondta, hogy te jól laksz? Egyél kettőt. :)"

Csak az már nem 200 forint, ha pitás gyrosról is lenne szó."

Ez szép és jó, csakhogy én nem arról írtam, hogy téged hány forintból tudnálak jóllakatni, hanem arról, hogy 1 db utcai árusoknál kapható gyrost mennyiből lehet kihozni.

2014. szept. 1. 15:39
 18/27 A kérdező kommentje:
Iron Tiger ironikus módon megint "találkozunk". (a vaterás kérdésnél kötöttél belém). Menj máshova kötözködni!!!
2014. szept. 1. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Én nem kötözköttem, belémkötött valami életképtelen hülyegyerek, csak elmagyaráztam neki pár dolgot.

Túl sokan vagytok.

2014. szept. 1. 21:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
"életképtelen hülye gyerek " hát kösz kedves vagy, én egy rossz szót nem szólok rólad erre te...
2014. szept. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!