Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hol volt és miért bukott meg...

Hol volt és miért bukott meg Bajor Imre étterme?

Figyelt kérdés

Én nem nagyon követem a celebvilágot, csak most Bajor halála után olvastam, hogy éttermet indított, de totális csőd lett belőle, ami nem csak anyagilag viselte meg nagyon (100 milliót bukott rajta), de az egészségét is aláásta.

Azért is érdekel a téma, mert az én családomban több vendéglátós volt (ma már visszavonultak). A rendszerváltás előtt kezdték, de még az után is sokáig üzemeltettek éttermeket tulajdonosként vagy bérlőként. Bár ezek kis éttermek voltak, de soha semmi probléma nem volt, a hosszú rutin alapján pontosan tudták, hogy mi kell a vendégeknek, és nagyrészt azt is, hogy mennyi, így minimális volt a kidobás. Ennek alapján nekem kis hozzáértéssel nem tűnik olyan ördöngős dolognak egy étterem fenntartása.

2014. aug. 25. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok a kérdésedre válaszolni. De ma már sokkal nehezebb nyereségesen üzemeltetni egy vendéglőt, mint régen.

Nagyon sok az adó, és az ÁNTSZ is sokat követel. (Néha értelmetlen dolgokat). De a vendégek száma is megcsappant az utóbbi években. Nem véletlen a torokos csütörtök sem.

De Bajor sem volt vendéglátós szakember.

2014. aug. 25. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:
83%

Szegény Bajor, Isten nyugosztalja, egy mókás és beszédes ember volt, és gondolom a színész társaival is szeretett beszélgetni.

- Figyucsak, csinálok majd egy éttermet, eljössz hozzám?

- Persze Imrém.

El is ment. De nem rendszeresen. Imre meg szegény azt hitte, hogy onnantól kezdve minden haverja, minden nap ott fog ülni nála vacsorára...

2014. aug. 28. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!