Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Vapiano. Ismeritek? Vélemény...

Vapiano. Ismeritek? Vélemény a helyrôl?

Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy carbonara rajongó vagyok. Nekem ott nem jött be, vagy lehet, hogy csak egy másik szakácsot kellett volna választani. Viszont a pizza finom volt.
2014. aug. 16. 18:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit túlságosan felkapott, kajaidőben rengetegen vannak, a tésztáknál sokat kell várni, de az tény hogy mindig friss alapanyagokkal dolgoznak és szerintem finom is. A cézár salátájuk a kedvencem, pedig nagy tészta-rajongó vagyok.
2014. aug. 16. 18:35
 3/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem drága, ahhoz képest amit/ahogy adnak?
2014. aug. 16. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó, és olcsó is.

Tetszik az, hogy az orrod előtt dolgoznak, és látod az alapanyagokat. Plusz eddig amíg voltunk, a "szakácsok" mindig nagyon kedvesek voltak, beszélgettünk :D Egyszerűen szórakoztató. Legjobban az élő fűszernövények tetszenek az étel mellé!

Nem értem mitől lenne drága. Budapesten egy normál étteremben 2-4.000 ft között van egy főétel, ez teljesen reális.

2014. aug. 16. 18:59
 5/13 A kérdező kommentje:

wow :) 2-4 ezer egy fôétel, az igen!

pl. egy Don Pepe étteremben, ahol pincér hozza ki neked az ételt, egy 32cm-es pizza 1500ft, ugyanez a vapianoban 26cm 2300ft.

2014. aug. 16. 19:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

HÁt 2-4.000 az még átlagos, a jobbak bőven efelett kezdődnek. Pl. libamájért, marhaáért, bárányért, nyúlért egy középszerű étteremben is többet fizetsz ennél.

Nekem semmi bajom a Don Pepével, szoktam onnét rendelni. De a két pizza minősége és az alapanyagok frissessége szerintem össze sem hasonlítható.

2014. aug. 16. 19:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, azért egy don pepe-t nem lehet a vapihoz hasonlítani, már ami a kaja minőségét, alapanyagait illeti. Nem mondom hogy a vapiano olyan extrát nyújtana, de tény hogy friss és minőségi alapanyagokkal dolgoznak.

2. voltam

2014. aug. 16. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc helyünk, hetente legalább 3-szor betérünk, isteni a pizza meg a tészta :D a kaja normális áron van, az ital kicsit drága.
2014. aug. 18. 15:55
 9/13 bumbi02 ***** válasza:
100%

Jó a Vapiano, ha az ember jót fog ki.

Voltam a WestEndben található Vapianoban, ahol méteres sorok vannak kaja időben, miközben egy kaját pont addig tart elkészíteniük, míg kifől a tészta, csak hát beszélgetnek, tötymörögnek, megalszik a tej a szájukban. Voltam Bécsben két Vapianoban is, sokkal energikusabb, lendületesebb az egész, és soha nem kellett várakoznom, soha nem éreztem úgy, hogy már megkaphattam volna a tésztámat, csak a szakács lassú.

Nem tudom a többi pesti Vapiano milyen, de a sebesség a WestEndnél szerintem indokolatlan. Persze hozzáteszem, hogy a fogásaik ugyanolyan jók, mint Bécsben. Csak hát, egy olaszos helyen a temperamentum, amit az ember pluszban elvárna. Meg ha már "Show-Kitchen", akkor ne úgy mozogjanak mint a lajhárok. A bárpultnál ugyanez. KÉT bárpultos 5 perc alatt csinált meg EGY forró csokit, mialatt a másik engem is kiszolgálhatott volna akár.

Ennek ellenére ajánlani tudom a helyet, mert tényleg finomak a pizzák is, tészták is, és a saláták is. Árban is korrektnek mondható szerintem.

2014. aug. 24. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én az 1. voltam.

Mi a MOM Parkban voltunk. A mi szakácsunk egy mosolyt meg nem eresztett volna, de a szomszédos lányzó kedves volt, meg gyorsabb is.

2014. aug. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!