Étteremben pizzát késsel és villával illik enni? Vagy ehetem kézzel is?
Figyelt kérdés
Vagy lehet kézzel is? Csak azért kérdezem, mert étteremben még nem ettem pizzát, csak "normális" kaját :D
Nem olyan drága étterem, inkább csak ilyen kis barátságos, beülős hely.
Vapiano a neve, ha esetleg valaki járt már ott innen.
2014. aug. 11. 19:37
1/9 anonim válasza:
Adnak kést-villát, de én kézzel szoktam enni :D
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan eheted kézzel. Szerintem az olyan éttermekben, amik annyira menők, hogy figyelnek ilyenre, ott nem adnak pizzát. :D Csak kaviárt meg szarvasgombát. :D
3/9 anonim válasza:
Nobel/Nemes étteremben ahol kötelezö a nyakkendö és a csend nem kapsz pizzát. Ahol pedig a napirenden van ott ugy eszed ahogy akarod. Nem ismerem az éttermet amelyröl beszélsz de amilyennek mondod, biztosa lehet kézzel is.
Nem is finomabb az késse-villával, mint kézzel.
Késsel csak 4-be vágom, hogy megtudjam fogni!
4/9 anonim válasza:
Én késsel-villával szoktam, nem akarok tiszta maszat lenni, nagyon könnyű a pizzát evőeszközzel enni, de nem hiszem, hogy gond lenne, ha kézzel eszed.
5/9 anonim válasza:
A helytől függ, ha nagyon elegáns (öltönyös fószerok ülnek körülötted) akkor evőeszközzel, ha családias jellegű, akkor kézzel.
7/9 anonim válasza:
akadjon a torkán annak a pizza, aki lepontozott!
8/9 anonim válasza:
# 7 - lepontozott?!
Talán valami retteneteset mondtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!