Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mit főzzek vacsorára?

Mit főzzek vacsorára?

Figyelt kérdés
A családom most fogja megismerni a barátnőmet, akivel két hónapja vagyunk együtt, és itt az ideje, hogy lássák. Mit főzzek? Olyan ételekre gondolok ezalatt, hogy egy amatőr chef is eltudja készíteni. És hány fogásos legyen? Muszáj nekem főznöm, mert már megígértem.
2014. júl. 19. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

Tex mex csirke,tejszines cheddar martassal metelt tesztaval? Ha gondolod leirom uzibe a receptet. Isteni finom :-) :-) :-)

1szakacs no.

2014. júl. 19. 02:41
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Valami olyat, amit az egész család szeret. Nem a legjobb gondolat most kísérletezgetni.
2014. júl. 19. 05:47
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

En harom fogast keszitenek,olyan etelekkel, amirol tudom, hogy a szuleim nagyon szeretik es el is tudom kesziteni. (Tehat nem allnek neki osso buccot kesziteni, csak mert apukam kedvence:))

Levesnek egy kremlevest csinalnek, nalunk nagy sikere van a spargakremlevesnek, a tejszines gombakremlevesnek, a fustolt sajtos brokklikremlevesnek es az olasz zoldfuszeres paradicsomlevesnek mozzarellagolyocskakkal. Ezeket apukam is szereti, ezek kozul valasztanek.

Fofogasasnak belszint keszitenek egyszer, apum es a parom miatt, siman megsutnem, nem bonyolitanek semmit rajta, csak egy martas melle es krokett.

Anyumnak es nekem gombat grilleznek aszalt paradicsommal es mozzarellaval. Koretnek gorog salataval. Ez a kozos kedvenc.:)

A desszert ezek utan nem is lehet mas, mint hazi vaniliafagyi forro malnaontettel. Ez anyukam specialitasa, o tanitotta. Az egesz csalad topkedvence, de csak jeles esemenykor keszul, ha unnepelunk, ez a hagyomany. (Pl.apum sikeres uzlete, uj auto, erettsegi, diploma, szulinap, evfordulo;).

Ha nem gorcsolsz ra, akkor megy minden mint a karikacsapas. Dd amint elkezdesz izgulni valamin, az tuti, hogy nem fog sikerulni! A többszöri tapasztalat beszel belolem!:)

2014. júl. 19. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!