Mit főzzek vacsorára?

Tex mex csirke,tejszines cheddar martassal metelt tesztaval? Ha gondolod leirom uzibe a receptet. Isteni finom :-) :-) :-)
1szakacs no.

En harom fogast keszitenek,olyan etelekkel, amirol tudom, hogy a szuleim nagyon szeretik es el is tudom kesziteni. (Tehat nem allnek neki osso buccot kesziteni, csak mert apukam kedvence:))
Levesnek egy kremlevest csinalnek, nalunk nagy sikere van a spargakremlevesnek, a tejszines gombakremlevesnek, a fustolt sajtos brokklikremlevesnek es az olasz zoldfuszeres paradicsomlevesnek mozzarellagolyocskakkal. Ezeket apukam is szereti, ezek kozul valasztanek.
Fofogasasnak belszint keszitenek egyszer, apum es a parom miatt, siman megsutnem, nem bonyolitanek semmit rajta, csak egy martas melle es krokett.
Anyumnak es nekem gombat grilleznek aszalt paradicsommal es mozzarellaval. Koretnek gorog salataval. Ez a kozos kedvenc.:)
A desszert ezek utan nem is lehet mas, mint hazi vaniliafagyi forro malnaontettel. Ez anyukam specialitasa, o tanitotta. Az egesz csalad topkedvence, de csak jeles esemenykor keszul, ha unnepelunk, ez a hagyomany. (Pl.apum sikeres uzlete, uj auto, erettsegi, diploma, szulinap, evfordulo;).
Ha nem gorcsolsz ra, akkor megy minden mint a karikacsapas. Dd amint elkezdesz izgulni valamin, az tuti, hogy nem fog sikerulni! A többszöri tapasztalat beszel belolem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!