Hová érdemes beülni egy borozós-beszélgetős estén?
Figyelt kérdés
Értelemszerűen olyan keresek, ahol halljuk egymást.:) Előny, ha nem az az idegesítő "Kuki" (-szépen mondva..:D:P) hadovál a rádióban, hanem valami kellemes zene szól -tehát ahogy a borozáshoz illik. De azért persze nem sznob helyet keresek, ahol 300%-os haszonnal mérik az italt..2014. jún. 5. 19:55
1/6 anonim válasza:
Karton koccintós aztán beültök vele a híd alá.
2/6 anonim válasza:
Mi is: veszünk valami finom bort és a szabad ég alatt, valami szép, különleges helyen megisszuk :)
3/6 anonim válasza:
Kontinenst mondj már legalább, a bolygót még be tudom lőni.
4/6 anonim válasza:
Nyilván Budapest, mindig a budapestiek nem írnak helyszínt. :D
5/6 A kérdező kommentje:
-Azt gondoltam, amit írtam, abból azért kiderül, hogy nem kartonra és hídra gondoltam..:P De mindegy. NEKEM nem ez jelenti az igényességet.
-Jó ötlet, végülis ha jó az idő, kint is lehet, bár úgy biztos nem iszom meg kettesben egy üveg bort, hogy másnap meló.. (Most hétköznapi baráti találkozóra keresek helyet)
-Az MOST véletlen lemaradt, amúgy szoktam írni, mert nem vagyok "bunkó pesti", amikor tudok, vidéken tartózkodom, de mivel ott sajnos mindig 1 normális hely közül lehet "választani", Pestre gondoltam, igen.;)
2014. jún. 5. 21:45
6/6 anonim válasza:
Nem baj, én is pesti vagyok, azért is gondoltam rögtön, hogy te is (4-es). Esetleg Deákon Fröccsterasz, de ott elég drágán mérik. Amúgy szerintem is az a legjobb, amikor csak úgy kiültök valahova a szabadba pl. Deák térre, ha már itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!