Costa Coffee mennyibe kerül egy latte art?
Figyelt kérdés
Sose voltam még nem tudom hogy azt külön kérni kell vagy van olyan ital amire alapból megkérdezik mit szeretnél?:D2014. jún. 3. 15:27
1/2 anonim válasza:
A Costa Coffee akkora rabló banda, ráadásul nem is finom... Múlktor kértem egy teát, adtak egy pohár meleg csapvizet, egy sz@r filtert meg egy mini doboz mézet. Se íze, se bűze, és otthagytam 650,- forintot. Ezek után még egyszer kipróbáltam, nem emlékszem mit, de asszem valami kávéfélét kértem. De abban sem volt semmi élvezhető... Ha teheted ne menj oda!
2/2 nicorette_1312 válasza:
A Costa Caffe nem az ízről szól, kézművel kávékészítés. A kinézetre mennek, ez a lényege a káv(zónak. :) Amúgy 1. válaszoló, neked kell kérni, vagy megkérdezik hogy mit kérsz és odajönnek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!