Ez a süti megfelelő lenne?
Arra gondoltam hogy hétvégén ha átugrunk a szomszédba dumcsizni, vinnék valami kis finomságot, hogy mégse üres kézzel menjünk. Igaz, nem pont süti, de erre a receptre gondoltam: [link]
Szerintetek jó lenne? Sajnos nem tudom mennyire édesszájúak, de van három gyerkőc a családban, nekik lehet bejönne. Vagy keressek más receptet?
Vagy még ezt néztem: [link]
Ez időigényesebb, viszont rettentő finom :)
Mindkettő jó szerintem.
3.
Kókuszgolyóóóóó?
Az annyira unalmas már, hogy az emberek 90%-át a világból ki lehetne vele űzni.
Figyelmesség kifejezésére meg egyáltalán nem tudok elvetéltebb ötletet a "Szia! Jöttünk. Hoztam egy tálca kókuszgolyót!"-nál.
Annyira eredeti ötlet, mint az Adlldass tornacipő...
Hát ennél a sport szeletnél mindenképpen jobb a kókuszgolyó :)
Sport szeletet lehet a boltban is kapni, én inkább azt tartom unalmasnak és feleslegesnek.
En sem sportszeletet, inkabb a kokuszgolyohoz hasonlo raffaello golyot vinnek. Biztosan orulnek neki, mert kulonlegesebb, de nem hallottam meg olyat, hogy valaki ne szeretne.:)
Egyebkent, ha a gyerekek a celpont, akkor kekszes ozgerinc, csokis muffin, piskotatekercs, sajtos rud/masni, kokuszkocka, palacsinta.:)
Ha már ott tartunk hogy kókuszgolyó,akkor inkább keksztekercs.Azzal egy egész tálcával be tudnék zabálni,főleg ahogy cukrász anyám csinálja:D
Egyébkén ez a sportszelet teljesen megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!