Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Egy macaron hány gramm lehet?

Saku28 kérdése:

Egy macaron hány gramm lehet?

Figyelt kérdés
Az egyik cukrászdában nálunk dekára adják a macaront, méghozzá 450 Ft / 10 dkg. Egy másik étteremben pedig 190 Ft / db. Arra lennék kivéncsi, hogyha néha napján vennék egyet-kettőt, melyik érné meg jobban? Egy kis macaron átlagosan hágy gramm lehet?

2014. máj. 20. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
15-20 gramm darabja. Az, hogy melyik éri meg jobban, a minőségtől függ :)
2014. máj. 20. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, nálunk az van kiírva hogy 60 darab egy kiló. 450/10dkg elég baráti árnak tűnik, kérdés persze hogy melyik a finomabb.
2014. máj. 20. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én megkostoltam, mert annyira nyomták, hogy milyen finom, gondoltam próba cseresznye... Hát, mit mondjak, jó nagy.. Szóval nekem nem izlett.
2014. máj. 20. 23:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Állítólag itt a finomabb, ahol dekára adják, de én még csak a másik helyen ettem, úgyhogy akkor kipróbálom majd itt is :)

Köszönöm szépen a válaszokat ^^

Utolsónak meg: ízlések és pofonok, szerintem igenis finom. ;P

2014. máj. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!