Melyik cukrászdába jártok Budapesten?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 23:32
2/10 anonim válasza:
Európa cuki, mert a szomszédban van és finom, és a Jászain a troli megálló mellett, ami van.
3/10 anonim válasza:
Nem járok. Tudsz valami jófélét?
5/10 anonim válasza:
Süti patika,Sugár szerintem ezek a legjobbak :D
6/10 anonim válasza:
Ha 3 kerben járuk akkor Daubner, egyébként meg a Harangvirágba Újpest központba, mert ott lakunk. Csak annál az a vicc, hogy nem lehet kártyával fizetni, pedig nem egy gagyi cukrászda...
7/10 anonim válasza:
A Sugart en is szeretem, de inkabb boltot, ahol nagyon otletes es dekorativ termekek vannak. Pl sutis zsebkendo, rago illatu kezfertotlenito stb stb. Maga a cukraszda es a sutik inkabb latvanyra jok, mint izre. Nekem mindegyik elvezhetetlenul tuledesitett.
A Cserpes tejivot viszont a kajak es az italok miatt imadom, bar nem cukraszda, ajanlom.:)
Egyebkent jo a Cake shop es a Zazzi meg.
9/10 anonim válasza:
Daubner, azt mindenkinek ki kell egyszer próbálni
10/10 anonim válasza:
Daubner, Horváth Cukrászda, Vanillin, Sugar!
Fagyizóból pedig a Levendula, a Valdocco és az all you can eat fagyizója a Moszkva téren (nem tudom a nevüket...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!