Budapesten hol lehet a legfinomabb hamburgert enni?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatok?
Olyan igazi amerikai hamburgerre gondolok.:)
2014. márc. 12. 13:54
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. De engem leginkább a saját tapasztalatok érdekelnének, hogy ki, hol volt.:)
2014. márc. 12. 14:01
3/9 anonim válasza:
nem tipikus amerikai ,de igazán finom : Móriczon a Mc -mellett . [link]
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megnézem.:) A Varieté Bisztrót nem ismered esetleg?:)
2014. márc. 12. 14:18
5/9 anonim válasza:
Sajnos nem ismerem a varieté bisztrot.
6/9 anonim válasza:
A legfinomabb hamburgerek nem "igazi amerikai" stílusúak, hanem kézműves megközelítésűek.
A Borbíróság kacsaburgere és a Finomító báránya világbajnok, sima marhaburgerben nekem a Black Cab Burger ízlett az elviteles, fast food jellegű mezőnyben, étteremben viszont annyiszor nem burgerezem, hogy szakértője lennék a dolognak.
A Ringet és a Zing nevű ikertársát sokan szeretik és tartják etalonnak, nekem annyira nem jött be, de nem is a rendes éttermükben ettem, hanem a Street Food Shown, lehet a feltételek miatt nem sikerült olyan jól.
7/9 anonim válasza:
Nekem a sajtos-bacon-ös hamburger a Bodegában viszi a prímet, nagyon nagyon finom, csak ajánlani tudom.
8/9 anonim válasza:
Gyorskaja - Black Cab
Étterem - Jack Doyle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!