Hamacsim kérdése:
Szerintetek hol van Győrben a legfinomabb hamburger?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egy hambit rendelni és arra lennék kíváncsi szerintetek hol a legfinomabb Győrben.2014. márc. 9. 18:50
12/17 juhio válasza:
Chilis>Mackó>Pingwin
a Pingwin is nagyon finom ott is gyakran eszek de szerintem így van a sorrend. A Chilissel csak az a gond hogy drága a méretéhez képest. Ja és aki a Lulut írta nagyon elvan tévedve. Mondjuk ott kb. két éve ettem utoljára, de mikrozták a hambit.
13/17 juhio válasza:
De azért +pont mert éjjel nappali, és nekem viszonylag közel van.
14/17 anonim válasza:
A Lulu-ban finomat adnak!
Meg ott van még a Tóni Falatozó, ott is finom a hambi és kiváló a gyros tálban és pitában is!
A Chili's ár-érték-arányban nem drága! Nagyon finom, sok és jó alapanyagból dolgoznak! A minőségnek ára van! :)
15/17 A kérdező kommentje:
Na most ettem meg a Chili's Burgeres hambimat. Nekem eddigi legfinomabb volt! 1080-at fizettem érte de legközelebb kettőt kérek mert sajnos nem laktam jól:|
2014. márc. 11. 16:47
16/17 anonim válasza:
Szerintem meg a Ping-Winnel nem versenyezhet egyik sem. Igényes a környezet, jó arcok az ott dolgozók, finomak a kaják, mindig tisztaság van náluk. Ár/érték arányban a legjobbak. Szeretek oda járni. :)
17/17 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazat adok, hisz ha nagyon éhes vagyok csak rendelek egy mammutot:) Mondjuk mindig rendelem szóval ott dolgozókról nagyon nem tudok mit mondani. Talán a futárról, ő jófej :)
2014. dec. 12. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!