Hol áulják Békéscsabán a legjobb hamburgert?
Figyelt kérdés
Ár/érték figyelembevételével.#Békéscsaba #Hambuger
2014. febr. 10. 22:04
1/5 anonim válasza:
Hunyadi tér, Speedburger.
Szerintem.
Bár én nem csabai vagyok, de ha arra van dolgom, akkor mindig náluk kajálok!
:D
2/5 anonim válasza:
A Speed tényleg király. Szerintem is a legjobb Csabán. Annál csak a gyulai hambibár jobb. :)
3/5 anonim válasza:
szerintem inkább szerezzél egy kis pénzt,és akkor tudnál venni a barátodnak gitárt,kocsit,esetleg adnál neki pénzt tetoválásra,vagy bármi egyéb másra ami tetszene neki :) de ez csak egy tanács :3
4/5 A kérdező kommentje:
Valentin napra hambizni szerettünk volna kedves :p (te akartál volna ajándékot venni, vedd úgy h lealkudtuk :p)
2014. febr. 11. 21:40
5/5 anonim válasza:
A speed a legszarabb a városban. Mócsingos húsok, olcsó, f.os alapanyagok. A legjobb a Stop burger, Bohn büfé, Vozi-ék hamburgerezője, és még az Ati pizzériában is korrekt a hamburger. Vagy a lángos büfében a Jankerrel szemben. A többi egy forintot nem ér. Tudom, hogy régi a kérdés, de, aki képes a Speed burgert ajánlani, az még életében nem evett egy jó hamburgert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!