Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az idei Torkos Csütörtökre...

Az idei Torkos Csütörtökre lehet már asztalt foglalni? Nézem a honlapot, de azt se látom mely éttermek vesznek benne részt. Pedig tavaly ilyenkor már foglalni sem lehetett, mert mind betelt.

Figyelt kérdés

[link]

Nincsen on-line foglalási lehetőség, mint korábban?

2014. febr. 10. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Tegnap pont ezt beszéltük a barátainkal ,hogy semmi hasznos infó nincs feltünteve: de máshol sem találtunk ,róla semmit. március 6án van . Mi arra gondoltunk ,hogy febrúár 20-ka után tesznek fel listát ,hogy minél rövidebb ,idő allatt kelljen foglalni.
2014. febr. 10. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A legutóbb még megtaláltam az oldalukon, hogy február közepétől lehet majd foglalni, akkor jelennek meg a pontos étteremlisták is.

Nem tudom, ez az info most hova tűnt. De lehet csak elkerülte a figyelmemet.

2014. febr. 10. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
26%
Bocs, hogy beleszólok, de ez is csak vakitás. Ilyenkor főzik ki a vendéglők az elfekvő, lefagyasztott, selejt árut. Esetleg még be is szereznek valami olcsó alapanyagot. Aztán kaszálnak egy jó nagyot, Te meg azt hiszed, hogy milyen jól jártál féláron. Én is igy csinálom. Egy vendéglátós.
2014. febr. 10. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:
én ettem pár helyen és meg voltam azokkal elégedve, olyan is volt amivel nem. de z a reklámról szól. ami jó volt, oda visszamennek az emberek ahogy én is, biztosan nem ezen az egy napon akarnak kaszálni romlott kajával. Ha te így gondolkodol el vagy tévedve, de szerintem kamuzol, hogy vendéglátós vagy. Ha szerinted így kell csinálni, akkor ezt minden nap megteheted, kiírod hogy akció féláron, és minden nap szar kaját adsz, mert egyébként úgyse mennek vissza, úgyhogy kár 1 napra korlátoznod.
2014. febr. 10. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hármas: te nem szereted a visszatérő új vendégeket, mi? Inkább eléjük dobsz valami szart. Tényleg ilyen a vendéglátó szakma nagy része, de ez csak azért van, mert tele van olyan segghülyékkel, mint te.
2014. febr. 11. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!