Nem nagyon voltam még a McDonald’sban? Ha így kérek akkor nem néznek hülyének?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaimmal fogok menni és nem szeretnék leégni.
Szóval:
-Egy 6db-os chiken nugetts-et kérek közepes burgonyával és kis kólával.
2013. okt. 26. 19:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mi abban a meglepő, ha valaki nem jár mindennap mekiben... Én is jó, ha évente 3x eljutok oda, mert falun lakom...
2/5 anonim válasza:
(Ha)Tényleg nem voltál még.. hát szegénykém..
Nem fognak hülyének nézni..ne parázz..így kell kérni ahogy írod.
Az eladó meg fogja kérdezni hogy nagyobb üdítővel + nagyobb hasábbal kéred-e esetleg plusz X forinttal többért,meg hogy van-e supershop pont gyűjtő kártyád.
Osz't ennyi.... odaadják a tápot tálcán.
Ez ma már olyan minden napos dolog...
3/5 anonim válasza:
Hidd el, semmit nem vesztettél. A meki árulja az egyik leg szemetebb kaját a világon, keress rá pl mi miatt nyert pert ellene a közelmúltban Jamie Oliver.
4/5 supra01 válasza:
Nyugi, én olyan vagyok ott, mint egy süketnéma, vagy mint egy földönkívüli. Szóval vagy mutogatok vagy megmondom, hogy sültkrumlit meg rántott csirkét kérek D:
5/5 anonim válasza:
Nem néznek hülyének!
Így kell kérni, ahogyan Te leírtad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!