Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Nem nagyon voltam még a...

Nem nagyon voltam még a McDonald’sban? Ha így kérek akkor nem néznek hülyének?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaimmal fogok menni és nem szeretnék leégni.

Szóval:

-Egy 6db-os chiken nugetts-et kérek közepes burgonyával és kis kólával.

2013. okt. 26. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom mi abban a meglepő, ha valaki nem jár mindennap mekiben... Én is jó, ha évente 3x eljutok oda, mert falun lakom...
2013. okt. 26. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

(Ha)Tényleg nem voltál még.. hát szegénykém..

Nem fognak hülyének nézni..ne parázz..így kell kérni ahogy írod.

Az eladó meg fogja kérdezni hogy nagyobb üdítővel + nagyobb hasábbal kéred-e esetleg plusz X forinttal többért,meg hogy van-e supershop pont gyűjtő kártyád.

Osz't ennyi.... odaadják a tápot tálcán.

Ez ma már olyan minden napos dolog...

2013. okt. 26. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Hidd el, semmit nem vesztettél. A meki árulja az egyik leg szemetebb kaját a világon, keress rá pl mi miatt nyert pert ellene a közelmúltban Jamie Oliver.
2013. okt. 27. 01:44
 4/5 supra01 ***** válasza:
Nyugi, én olyan vagyok ott, mint egy süketnéma, vagy mint egy földönkívüli. Szóval vagy mutogatok vagy megmondom, hogy sültkrumlit meg rántott csirkét kérek D:
2013. okt. 27. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem néznek hülyének!

Így kell kérni, ahogyan Te leírtad! :)

2013. okt. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!