Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sárváron modern étterem?

Sárváron modern étterem?

Figyelt kérdés
23-án megyünk fürödni Sárvárra a párommal és érdeklődnék, olyantól, aki Sárváron lakik vagy jár oda, hogy merre van ott modernebb étterem? A Tinódi étteremben voltunk régebben az nagyon finom volt, de most valami modernebb elegánsabba szeretnénk menni. Valakinek van tippje? :)
2013. okt. 17. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ... Én ezt tudnám ajánlani nagyon . [link] Eddig a valaha legfinomabb pizzát itt ettem :) De persze lehet normális ételeket is kérni . De a pizza valami isteni ott :) Amikor voltunk,mindennap odajártunk azt a pizzát nem lehetett megunni :) Nagyon jó hely !!!!
2013. okt. 17. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi most voltunk Sárváron. Ott töltöttünk két napot. Fürödni is voltunk! Én is a Banya Tanya éttermet ajánlom. Életem legjobb pizzáját ott ettem most és már több éve is! Érdemes kipróbálni! Mindenféle kaját lehet ott enni! Azok is nagyon finomak, nagy adagot adnak, jó ár érték! :)
2013. okt. 19. 18:43
 3/4 anonim válasza:
Hát a Banya az pont nagyon drága ha elegáns kell, akkor Bassiana, a fürdő és a főtér között félúton.
2013. nov. 28. 13:38
 4/4 anonim válasza:
Banyát én is leszavazom. A legelegánsabb étterem a Mirage hotel étterme, nem olcsó, de nem is drága. A fürdővel szemben van, mi nagyon jókat ettünk ott.
2014. jún. 20. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!