A McDonald's-ban az önkiszolgáló üdítőitaladagoló
berendezésnél az alábbi kiírást hogyan értelmeznéd?
Figyelt kérdés
Az Üllői úti (IX. ker.) "éttermükben" az önkiszolgáló italadagoló berendezés fölé az alábbi (nem pontosan idézett) szöveg van kiragasztva: Egy pohár üditő megvásárlása egyszeri töltésre jogosít!
Vettem egy pohár "Dzsúz"-t, amit a kiszolgáló pultnál átnyújtottak nekem, töltéseim száma tehát nulla.
Tölthetek a csapnál egyet, hogy elérjem az engedélyezett egy darab töltést? (fillérb*szó mód ON)
Tölthetsz. De csak "dzsúz"-t, mert azt fizetted ki. Kólát, Sprite-ot, Fantát még akkor sem, ha egy árban van.
2013. szept. 1. 13:37
2/11 anonim válasza:
azt töltesz amit akarsz, nem fogják nézni.. az első válaszoló hülye volt...
2013. szept. 1. 13:39
3/11 anonim válasza:
Szombathelyen konkrétan volt olyan hogy haveromat a biztonsági őr miután áttam hogy tölt még egyet felszólította hogy go kifizetni... más kérdés hogy minek amugy biztonsági ör McDonaldsba... Manapság ha olyan helyen járok inkább megyek KFC-be...
2013. szept. 1. 13:48
4/11 anonim válasza:
Utolsó ! Még jó , hogy szólt neki a biztonságiőr ! Én is ezt csinálnám . Basszus,nem egyszer volt olyan,hogy párommal mentünk a Mekibe,vettünk nagy colát,más megveszi a kicsit , és nagyon sokszor újratölti . És nem szól senki semmit....Kérdeztünk egy nőt,ezt lehet ? Neem lehet,de nemtudnak mit csinálni velük....Mindenki fizesse csak ki,amennyit inni szeretne...mert ennyiből odamehetnék egy 2l-es flakonnal is,aztán megtöltöm... azért ez parasztság már...
2013. szept. 1. 18:46
5/11 anonim válasza:
Csak vicces hogy ennyire zsugorik. Amit pl megkapsz sacc 300ft ért pohárnyit az amennyibe maga az üdítő kerül körülbelül 20-60ft... KF bben pl nem a semmiért lehet akárhányszor ujratölteni, jópárat le kéne dönteni belőle hogy ne érje meg nekik.
2013. szept. 1. 19:03
6/11 anonim válasza:
Egyszer megtöltheted Dzsúzzal!
2013. szept. 1. 23:59
7/11 anonim válasza:
A második válaszoló meg tolvaj. Ha nem viccesen fognám fel ezt az egészet, akár prédikálhatnék egy sort arról, hogy az ilyenek miatt tart ott az ország, ahol. Második válaszoló, legyél politikus, sokra is viheted.
2013. szept. 2. 00:24
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Az üzemeltető által ökényesen kiírt szabályban nem szerepelt kitételként, hogy a megvásárolt üditő típusának megfelelőt kell/lehet csak csapolni, hozzátéve, hogy a kapott számlán sem szerepelt a megvásárolt üdítő típusa, azaz nem volt feltűntetve, hogy "dzsúz", csak hogy Koz. udito (vagy valami hasonló).
Az általuk alkotott szabályrendszer szerint véleményem szerint csapolhattam volna egyet, de egyrészt egy dupla sajtos mcroyal és közepes burgonya mellé nem fért volna be több folyadék, másrészt morális aggályokat vetett fel bennem a csapolás gondolata, miszerint talán csak figyelmetlenségből nem gondoltak a dzsúzt vásárló, csapolás nélkül üdítővel rendelkező egyénekre, amely kérdés miatt nem tudtam volna aludni éjszaka, s örülök, hogy a válaszadók között akad olyan, aki osztozik azon véleményen, hogy nem feltétlenül kell a politikusokhoz hasonlóan az állandó kiskapukeresés életformáját felvenni.
2013. szept. 2. 15:31
9/11 anonim válasza:
A KFC-be kell menni, ahol legálisan újratöltheted a poharadat, így bűntudat nélkül is ihatsz még, ha szomjas vagy.
2014. jan. 26. 19:46
10/11 anonim válasza:
Maga az ötlet jó, csak sok paraszt kihasználja és visz pl. üres palackot és azt tölti tele, vagy hatszor megy inni, míg kifolyik a seggén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!