Az én hibám, hogy nem írták rá? Miért is lényeges ezt előre mondani ilyen kis összegnél?!
A helyi újságban minden hónapban van kupon az egyik gyorsétterembe.
A probléma esetében ez gyros pitára vonatkozott, hogy csak 400Ft egy darab (amúgy 490Ft egy darab alapból). "Gyros csak 400Ft a kupon ellenében, akár házhoz szállítva is! Érvényes .-tól .-ig. ... gyorsétterem cím és tel. szám." ennyi volt a kuponon.
Megrendeltem a pitát, illetve a párommal voltam, így kettőt (két kuponunk volt), de nem mondtam hogy kuponom van rá (nem volt feltüntetve hogy előre kell jelezni). Majd fizetéskor átadtam a kuponokat, mire a csaj lecseszett, hogy ezt rendeléskor kellett volna mondanom, így ki kell fizetnem a teljes árat. Ezek szerint akkor kisebbet kaptunk volna? Kevesebb hússal?
Akkor inkább az, hogy nem szeretik a kupont. De vendégvonzónak jó. Hogy kisebbet kaptál volna? Hát, nem hiszem, de még az is megeshet.
Legközelebb váltsd be és mondd előre, hogy kuponod van, akkor ki is derül, hogy tényleg kisebbet kaptok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!