A smoothie maker jeget is darál?
Igen.
Másodpercek alatt fenséges turmixot, koktélt és házifagylaltot készíthet
A Delimano Clarity turmixgép segítségével tökéletes pultos válhat Önből. A gyümölcsökből, zöldségekből és egyéb hozzávalókból félkézzel keverhet ízletes alkoholos és alkoholmentes italokat. Készítsen vele:
Tápanyagban gazdag turmixot az egész család számára
Hűtött koktélokat és egyéb italokat
Zúzott jeget könnyedén
Tejszínt
Fagyasztott joghurtot vagy házifagylaltot másodpercek alatt.
Ez a praktikus, gyors és nagyteljesítményű turmixgép minden háztartásban kapóra jön. Ideális elfoglalt emberek vagy családosok számára – segítségével mind az öt, napi ajánlott gyümölcs- és zöldségadagot be tudja illeszteni az étrendjébe.
A nagysebességű turmixgép mindennel elbánik, még a jéggel is
A Delimano Clarity turmixgép nagyon hasznos konyhai kisegítő eszköz, amellyel sok időt és energiát takaríthat meg. Ez a rendkívül éles, rozsdamentes acélból készült késekkel felszerelt, nagysebességű gép a puha vagy fagyott gyümölcsöktől a tofuig bármit képes másodpercek alatt összekeverni. Még a zúzott jég sem okoz problémát ennek a rendkívül nagyteljesítményű turmixgépnek.
A levehető keverőpohárral és a kilötykölésbiztos ivókupakkal az útra is vihet magával turmixot
Az egészséges, BPA-mentes műanyagból készült, levehető keverőpohárban gyorsan elkészítheti a turmixot, majd átalakíthatja utazópohárrá, és magával viheti az italt az útra. Egyszerűen vegye le a keverőpoharat a mixer talapzatáról, helyezze rá a kilötykölésbiztos tetőt, és már indulhat is! A palack ergonómiai kialakítású, és beleillik az autók és kerékpárok palacktartójába.
A Delimano Clarity turmixgép számos okos és praktikus funkcióval rendelkezik. Ilyen például az egyérintéses kezelőgomb pulzus funkcióval, amellyel Ön irányítja a facsarást, a biztonsági indítás, valamint a túlmelegedés elleni védelem, így mindennap első osztályú teljesítményben lesz része.
A Delimano Clarity turmixgéprel másodpercek alatt készíthet reggel egészséges turmixot, este pedig hűtött koktélt vagy finom, házifagylaltot.
Egy időben én is gondolkodtam a vásárlásán, de túl sok negatív kommentet olvastam róla így lettem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!